top of page

MOJE ZDRAVÁ RANNÍ RUTINA

Ráno dělá den. O tom žádná. Už je tomu pár let, co jsem se z noční sovy, která se po nocích učila a psala seminární práce, stala ranním ptáčetem. Pokud někdy spím déle než do půl 8, už jsem si „přispala“. Brzký budíček a dlouhé produktivní ráno a dopoledne? To já ráda. Za tu dobu už jsem si zažila pár ranních rituálů ať už kosmetických, suplementačních, snídaňových a tak dále. Rozhodla jsem se s vámi o to, jak startuji den já, podělit ve svém novém videu na Youtube!


Zjistíte v něm, co udělám jako první věc ráno, zda snídám hned po probuzení, jak se po ránu starám o pleť a taky se s vámi podělím o nápoj, který nevynechám ani když jsem ve všední den už do 15 minut na cestě do práce.




Co do něj míchám? - Směs supergreens – Chlorella, mladý ječmen, spirulina a hromada dalších zelených superfoods, plných vitamínů a minerálů. Navíc ta barva tomu všemu hezky dodává pocit, že pro svoje tělo dělám hned od rána maximum zdravého. Nyní mám Alkaline Greens od Tropeaky . Na chuť si sice člověk musí zvykat, ale… to nás dostává k dalšímu bodu! - Je to asi čtvrt roku, co jsem kombinaci citrónu a jablečného octa (po ránu pěkně nakoplo:D), vyměnila za Lavitu, koncentrát ze spousty ovoce, zeleniny, s minerály, omega3 atd. Užívám ji nyní místo multivitamínu v kapsli a zatím si na mě nemoc nepřišla! Navíc po naředění chutná jak multivitamínový džus a aspoň trošku pak vyladí tu ne zcela vytříběnou žabí chuť superfoods. #LucieApproved - Sklenice vlažné či teplé vody s citrónem jak na baru, protože #stayhydrated a můžu vyrazit!


Máte nějaký ranní rituál v rámci suplementace? Podělte se do komentářů ke článku!

Ve videu také najdete recept na moji v poslední době hodně oblíbenou snídani #VEJGURT aneb vejce se skořicí a jogurtem. I když to zní zvláštně, tak mi věřte, že je to opravdu pecka!



Celé video o mé ranní rutině najdete zde a už se moc těším, co na něj budete říkat! Poprvé v životě jsem do videa totiž použila voice over a jsem z toho docela nadšená. Rozhodně to nebylo naposledy.



Mějte se krásně!

L.

1 534 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page