top of page

#TOHLEJSEMJA - Zapoj se do výzvy a vyhraj parádní ceny!

Pamatujete si na loňské září, kdy jsme společně probudili celý Instagram s výzvou #TohleJsemJa, která měla za úkol ukázat lidem, že ne vždy je všechno tak, jak se na Instagramu zdá a že je zcela normální nemít 365 dní v roce břišáky na břiše, perfektně nazdobenou kaši na snídani nebo třeba úžasné tréninky a nová PRka každý týden?


Tato výzva JE ZPÁTKY a myslím, že je v našich silách udělat ji ještě větší a nápomocnější hromadě lidem! Neříkám, že je něco špatného na tom, postovat na Instagramu naše hightlights a to nejlepší z našeho života, ale věřte mi, že pak tam venku pobíhají i takoví, co si pak myslí, že jen protože to takhle třeba v životě nemají každý den jejich živoza, jsou méněcenní a velice často se srovnávají. Proto jsme přišli na svět s touto výzvou, která má za úkol ukázat světu sociálních sítí, že je úplně NORMÁLNÍ mít na sobě nějaký ten tělesný tuk, jíst nehezké jídlo z krabičky o obědové pauze a že i náš trénink prostě někdy může stát za prd. Tak pojďme trošku uvolnit atmosféru na českých a slovenských sítích, třeba si ze sebe i maličko udělat srandu a tyto 3 týdny si prostě užít. Protože od toho to všechno je, nebo snad ne?


Ten z vás, kdo do 15. října přidá nejoriginálnější, nejlepší, nejpravdivější a nejvíc vystihující post, ve stylu “instagram vs. reality”, získá ode mě a od Aktinu poukaz 3000 Kč na cokoliv si jen bude z eshopu přát. To už je slušná nálož oříškových másel, pitíček, proteinů nebo třeba i nějakého oblečení na cvičení, co vy na to?




Jak se do výzvy zapojit?

1. Přidej na svůj instagramový profil do 15. října fotku, nebo video, které jasně boří nějakou instagramovou “pózu” nebo “naaranžování“. Ukaž pravé a skvělé já! ❤️ Příspěvků můžeš přidat klidně i více.

2. K fotce připoj hashtag #TohleJsemJa a označ na ní i v popisku mě (@luciemin) a @aktincz.


Do výzvy se můžou zapojit příspěvky přidané až po zveřejnění tohoto článku. Po 15. říjnu pak společně s Aktinem vítěze či vítězku vybereme a značně odměníme.


TO ALE NENÍ VŠECHNO!!! Jelikož chci, aby se výzva dostala opravdu k co nejvíce lidem, zapojit se můžete i ve vašich Instagram Stories. Princip je stejný, ukažte své Instagram vs. Reality, označte na Story #TohleJsemJa a můj profil @luciemin. Ze všech stories vyberu jednoho z vás, co ode mě obrdrží poukaz na 1000 Kč na nákup na Aktinu ❤️🙏🏼 I stories můžete přidávat více.


Přidávám pár ukázek, jak to například může vypadat:


Miska štěstí, když je na ni čas vs. miska štěstí, když nestíhám :D


Crossfit - Instagram vs. Reality 😅

Veškeré updaty k výzvě tohle jsem já najdeš na MÉM INSTAGRAMU!


Už se hrozně moc těším na všechny vaše příspěvky ❤️ Pojďme online světu ukázat, že TOHLE JSME MY!


L.


599 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page