top of page

#JEDUNAVÝKON TRAINING

Aktualizováno: 30. 4. 2019

Přijdeš někdy do gymu a nevíš, co vlastně chceš jít cvičit? Chybí ti občas motivace? Přijde ti, že na tréninku jedeš stále to samé dokola? Že se nikam neposouváš? Že jsi v tom někdy sám/sama? Tomu už můžeš říct sbohem. Teď přichází na řadu tréninková skupina #JeduNaVýkon training neboli #JNVtraining.


Nebudu chodit dlouho kolem horké kaše. O tom, jak celý nápad na unikátní tréninkovou skupinu vznikl, si můžete poslechnout v mém real talk povídacím videu na Youtube.



Co přesně tedy #JNVtraining znamená? Tréninková skupina, která i když se její členové nachází po celé České i Slovenské republice, trénuje společně. Každý týden se těší na nový crossfitový tréninkový plán, který kombinuje silový trénink a rozvoj síly, kondici, gymnastiku, funkční trénink, cviky na střed těla a hromadu dalšího. Jeden tréninkový týden obsahuje pět tréninkových jednotech a dva povinné rest days. Je ale jen na členech skupiny, zda odjedou všech pět tréninků, nebo třeba jen tři. Toto vše již záleží na časových možnostech, schopnostech, tréninkové historii a konzultaci se mnou. Vždy ale ví, co je daný týden čeká a dokážou s tím sami pohybovat. Bez přetížení, bez trénování do selhání, s kontinuálním progressem.  


Celý trénink je přizpůsobený tak, aby každý mohl jít dle svých možností, vah a schopností. Rozhodně nejedou všichni vše se stejnou váhou nebo zátěží a je zde většinou na výběr i variabilita (lehčí variace cviků). Nikdo se proto rozhodně nebude trápit. Akorát se posouvat dál!



Každý týden máme navíc tzv. WOW = workout od the week, což je workout, který jede celá skupina a navzájem se hecujeme, posíláme si výsledky, podporujeme. S naší komunitou už nikdy nepojedeš trénink bez motivace. Na tréninky se budeš těšit. A to mi věř!


Tréninková skupina je cílena pro jemně pokročilé, kteří již mají nějaké sportovní zkušenosti, především silové. Požadavkem je určitě alespoň základní průprava cviky jako je dřep, mrtvý tak, striktní tlak. Z neznalosti crossfitových zkratek či cviků nemusí mít nikdo strach! Neustále se snažím rozšiřovat pole videí k #JNVtraining, kde veškeré vysvětlení najdete hezky na jednom místě.


V rámci skupiny jsem dostupná 7 dní v týdnu, odpovídám na dotazy, problémy, nejasnosti. Natáčíme si videa, sledujeme techniku. To vše už pak budete moci prozkoumat sami.


V rámci skupiny se zároveň pravidelně konají tréninkové kempy, kde se všichni společně sejdeme, zamakáme na technice, na slabinách a dáme si pořádně do těla. ZDE se můžete podívat, jak vypada náš dubnový #JeduNaVýkon training camp v Praze.



Komunita kolem skupiny je skvělá, holky se podporují, dle měst si domlouvají společné tréninky a makají na sobě na jedničku! A to mi dělá tu největší radost.


Budeme silnější, zdravější a užíváme si tu cestu ❤️


Pokud byste měli i vy zájem přidat se do naší tréninkové skupiny, nebojte se kontaktovat mě na jedunavykon@gmail.com.


LET'S TRAIN TOGETHER!


Vaše L.





2 278 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page