top of page

TRAINING CAMP - #JEDUNAVÝKON

V sobotu 27. dubna se v pražském Crossfit With Us uskutečnil druhý tréninkový kemp skupiny #JeduNaVýkon. Sešla se parta ze všech koutů Česka, aby zamakali na své technice vzpírání, zlepšili se v gymnastice a pak si společně dali pořádně do těla. Kdybyste tak jen mohli cítit ten náboj, který tam ve vzduchu byl. To, jak se podporovaly, motivovaly se navzájem, jak jsme se všichni nasmáli a užili se báječnou sobotu.


Holky spolu trénuji teprve čtvrt roku, ale fungují spolu jako dlouholeté kámarádky. Všechny do jedné udělaly za posledních pár měsíců neskutečný progress a já vám tu nemůžu popsat slovy, jak moc sem na ně pyšná. V hlavě mi utkvěl jeden moment z celého kempu a to, když se jely shyby a stojky, což je něco, co holky prohlásili za svoji největší slabinu. I přes to, že ne každý pohyb jim šel, zkoušely to znovu a znovu. Makaly na sobě. A já jen stála a usmívala se. Cítila se kompletně naplněná tím, co dělám. Bylo to úžasné vidět takhle před očima to, na čem pracujete. Vidět to hezky offline. To, s jakým nadšením to holky dělají a že jim můžu pomáhat vstříc jejich cílům.


Sestavovat tréninky online mě baví, o tom žádná. Ale vidět to takhle naživo, setkat se s holkama a vědět, pro koho tréninky opravdu píšu, je pro mě klíčové. Potřebuju člověka znát, vědět jeho povahu, přístup ke sportu. Jen tak může mít celý program #JeduNaVýkon opravdu smysl.


Nemůžu se dočkat všech dalších kempů, které nás čekají. A nejen kempů! Jsem na holky obrovsky pyšná a neskutečně vděčná. Každá jedna z nich mi dala důvěru a já udělám první poslední pro to, aby byla nejspokojenější a tou nejlepší verzí sebe sama. Aby je trénink bavil, posouval dál a zároveň neničil. Protože přesně to má celý projekt ve své podstatě.


No a jste ready vidět nějaké fotky z celé této akce? Já myslím, že se na to můžeme vrhnout, ať aspoň trošku okusíte atmosféru úžasného #JeduNaVýkon training kempu!


Hned dopoledne jsme začali na čince a projeli si techniku trhu i nadhozu. Nejdříve s dřívkem a pak se postupně v komplexem vypracovávali na střední váhy. Nakonec dopolední session jsme si dali rychlý, ale náročný workout aneb 15 těžkých squat cleanů na čas. Ono se to nezdá, ale ty poslední dřepy docela zabolí! :D














Následovalo krátké protažení a pak jsme se odsunuli na hodinu a půl pauzy, malý oběd a šly i dopnil trošku kofeinu do žil. Mezitím jsme si super pokecaly snad o všem možném od tréninku a výživy až po oblíbené oblečení do fitka (ehm, trošku Gymshark crew!:D).


Po pauze přišla na řadu gymnastická část, ve které jsme se věnovali hrazdě, konkrétné shybům, stojkám a klikům ve stojce.










Po tom, co jsme dojeli patnáctiminutový EMOM zaměřený na vrch těla a gymnastické skills, přišel čas záverečného workoutu. Pro tým jsem si připravila téměř půlhodinovou týmovku formou kratších intenzivních workoutů. Smůlou byl fakt, že jedna slečna onemocněla a nakonec nepřijela, proto nás byl lichý počet. No a víte co to znamená? Coach musel jít cvičit taky! Bylo to ale skvělé ❤️


Týmy jsme rozdělili náhodně, aby se všichni ještě víc seznámili a motivovali se případnou výhrou v podobě dvou plechovek NOCCO. No a šlo se na to!




Aneb výrazy, když coach řekne, že se pojedou wallbally a angličáky :D








Byla to fuška, ale s úsměvem na tváři jsme po 30 minutách všichni lehli na zem. Pak už následovalo jen protažení, vyjetí na kole nebo vesle a pomalu jsme se loučili. Co ale samozřejmě nesmělo chybět? No přece společná fotka!




Děkuju hrozně moc celé skupině za tento úžasný den. No a přišel čas začít plánovat další kemp!


Myslím, že si holky odnesly hromadu motivace a elánu do nového tréninkového období (já teda každopádně), které jsme nastartovaly hned v pondělí. Tyto tréninky už si každá pojede ve svém domácím gymu, ale zároveň pořád společně díky naší skupině <3


Pokud by vás zajímalo víc informací o naší skupině, klikejte SEM.


Za krásné fotky moc děkujeme šikovné Káji z KD Production.


Mějte se krásně! Pa, L.

960 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page