top of page

ALL THE LONDON OUTFITS

Píp, píp. Ve středu kolem oběda mi zvoní nová zpráva na telefonu. "Ahoj Luci, co děláš o víkendu?", ptá se mě Martin, který se mnou už asi rok a půl řeší spolupráci se značkou Samsung. Na víkend jsem měla v plánu jeden výlet, ale zjišťuji, proč se mně ptá. "Uvolnilo se nám jedno místo na trip do Londýna, nechtěla by jsi jet?". ANO ANO ANO, vyletí ze mně víceméně automaticky, plánovanému výletu nějak s kamarády vymyslíme náhradní termín a já zjišťuji, že za dva dny mě čeká naprosto parádní a nabitý výlet do Anglie v rámci spolupráce se Samsungem a jejich AKG sluchátky!


To, co vše jsme na tomto hudebně tématickém výletu zažili, ochutnali, navštívili a viděli, jsem vše natočila do nového týdenního vlogu, který bude na mém Youtube nahraný nejpozději příští týden. Dneska bychom se podívali na to, co jsem do Londýna zvolila za outfity. Nebudu lhát, jeden by řekl, že toho na dva dny člověk moc nepotřebuje, ale kdyby jste viděli ten náš nabitý program přes přednášku, sightseeing, luxusní večeři, pohodlný outfit do letadla a tak dále, docela se to v kufru nastřádalo. Celkově bych vám ráda v dnešním článku ukázala 4 hlavní oufity, které jsem v Londýně za víkend otočila, protože mi na ně přišla hromada dotazů. Navíc se s vámi alespoň podělím o hromadu fotek, které se mi za těch pár dní do Intagram feedu nevešly.



#OOTD n. 1 - Do letadla jen a jen #comfy!


Before the departure. Poprvé v životě jsem někam letěla sama, což je vlastně hrozně zajímavé, když mám za sebou už desítky letů i destinací. Zároveň jsme se už u gatu ale potkali i s hromadou dalších účastníků Samsung tripu, takže zas tak sama jsem nebyla!

Vítejte v Londýně & oběd v The Ivy St. John's Wood

Návštěva známého nahrávacího studia na Abbey Road, kde nahrávali songy hvězdy jako The Beatles, Adele nebo Pink Floyd.


Na delší let bych asi sukni nevolila, ale dvě hodinky z Prahy do Londýna utekly jak nic. Navíc tato má perfetní elastickou gumu v pase, takže mě vůbec netáhla. Ani když jsem do sebe v restauraci The Ivy po příletu nacpala vejce Benedikt a creme brulee a cítila se pak jako balón! :D


Sukně: Reserved

Tričko: Karl Lagerfeld (Zalando)

Tenisky: Adidas (ZOOT)

Batůžek: Fiorelli (Zalando)

Náhrdelník "L": PDPAOLA

Hodinky: Samsung Galaxy Active Watch - rose gold

Sluchátka: AKG Y500 - rose gold



#OOTD n. 2 - Smart casual dress code na parádní večeři do Quaglino's


Rychlé mirror selfie v úžasném pokoji v Hard Rock Hotel, přepudrovat nos, nahodit červenou rtěnku a hurá (opět) jíst!

Naprosto krásná restaurace Quaglino's i s živou hudbou, třemi chody, po dlouhé době v ruce šampaňské a ani mi tentokrát nevadilo maličko ponocovat. Atmoška level 1000!


Druhý outift nemám sice skvěle nafocený, protože světelné podmínky už bylo kolem 21. hodiny špatné, ale all black everything vyřešilo mé trápení s tím, jak vyřešit předepsaný "smart casual" dress code a rozhodně jsem nebyla jediná. V realitě tak totiž outfit vyřešilo 100 % naší české skupinky! :D


Kalhoty: Promod

Crop top: Even&Odd (Zalando)

Sako: Zara

Naušnice: Zara

Kabelka: Even&Odd (Zalando)

Sandálky: KicKers

Hodinky: Daniel Wellington



#OOTD n. 3 - Rychlooutfit na nedělní ráno


Červený autobus, červená budka i londýnské metro. Všechno jsme zvládli v jednom a to asi 100 m od našeho hotelu! :D

Fotka u červené budky je z Londýna #musthave, no ne?



I když jsme v sobotu docela ponocovali, když trávíte v Londýně jen asi 32 hodin, není čas ztrácet čas spánkem. Proto jsme se vydali v neděli po 7. hodině ranní prozkoumat s Anetkou (@anetachroustova) maličko okolí našeho hotelu, něco málo pofotily a užily si parádní hotelovou anglickou snídani.


Šaty: Zara

Naušnice: H&M

Náramky: Ocean&Sun - LeSvar Accessoires

Náhrdelník a prstýnek: Ale y olé


#OOTD n. 4 - Elegant & sporty sightseeing


Oranges, oranges, oranges.

Rychlý fotošůt u asi nejhezčí hospody na světě - The Churchill Arms.

Když vás ani děravá holeň nezastaví od nošení kraťasů! :D

To by nebyla Anglie, kdyby nás počasí několikrát nepřekvapilo. Děkujeme Samsung crew za pohotovostní nákup stylových deštníků!


Nedělní outfit toho se mnou zvládl hodně. Zmoknout, vidět nepočet památek a parádních míst, skvěle se naobědvat v Rail House Café, nafotit desítky fotek, zakrýt můj mírný celodenní rozcuch i zažít nejšílenější let bouřkou zpátky do Prahy. Moc mu děkuji za to, že jsme to společně zvládli opět na pevnou půjdu!


Sako: Vero Moda (ZOOT)

Kraťásky: Zara

Klobouk: H&M

Zbytek už jsou zrecyklované kousky z minulých outfitů, protože příruční zavazadlo nebylo bezedné!


Který outfit se vám líbí nejvíc? 1, 2, 3 nebo 4? :)


Dejte mi vědět do komentářů nebo na můj Instagram! Už brzo se můžete těšit na neskutečně nabitý vlog. Už se i na samotné stříhání hned po návratu ze slovenského cyklovýletu neskutečně těšííííím! Hrozně moc děkuju Samsungu za tuto úžasnou příležitost, za celý výlet a za možnost vyzkoušet (i vlastnit) naprosto boží AKG sluchátka.


Zatím se mějte krásně! Pa, L. <3




536 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page