top of page

SEZNAMTE SE, THE HEALTHY TAPES

Koněčně vám to můžu říct! Projekt, na kterém pracuji už několik měsíců, ale u kterého jsem si musela být jistá, že vše bude tip top než ho vypustím ven. Ten ten konečně nadešel a já vám představuji The Healthy Tapes, můj nový podcast.


Co to vlastně podcast je? Je to vlastně šíření zvukového záznamu přes různé platformy. Představte si to vlastně jako takové moje povídací Youtube video, ale bez obrazu, které si můžete pustit do uší při cest vlakem, při vaření a nebo v autě. Přehrávat si ho můžete přes nejrůznější platformy, ten můj najdete primárně na Spotify, v Apple Podcasts, na Stitcheru či na Podcast Addict.


Teď ale něco konkrétně o The Healthy Tapes. Na začátku roku jsem cítila, že chci nějakou změnu. Na podcastech ujíždím už asi 2 roky (primárně zahraničních) a o tom, že si založím svůj jsem přemýšlela už před dvěmi lety v létě. V té době jsem ale věděla, že bych práci měla dát hladvě do svých primární kanálů a to do Youtube a do Instagramu, což jsem taky udělala a jsem za to moc ráda. Že jsem s tím tak nějak počkala. Když ale přišel rok 2019, začalo mi to v hlavě zase šrotovat. Vlastně i díky tomu, že se podcasty dostaly do Česka a na Slovensko a lidi je začali mít rádi.


Navíc mě vždycky lákalo dělat videa v angličtině, hrozně moc. Proto jsem se rozhodla tyto dvě události spojit, sebrat hodně odvahy a začít dělat svůj Youtube kanál primárně v angličtině. Věděla jsem ale, že to dost lidí zklame a taky, že mi bude dlouhé vykecávání o různých tématech v češtině chybět. Tak proč tyto dvě události nespojit a nenabídnout vám povídání bez obrazu prostřednictvím podcastů?


Víc o tom, jak a proč The Healthy Tapes vznikly se dozvíte v první epizodě, takže zbytek si můžete poslechnout přímo v ní


Celou podstránku odkázanou podcastu najdete ZDE.


Pevně věřím, že nejednomu člověku The Healthy Tapes ukážou, jak žít spokojenějším, zdravější a pozitivnější život <3

Hrozně se těším na celou tu podcastovou cestu. Těšíte se taky?


L.




889 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page