top of page

JEDEN DEN V ŠANGHAJI

Tak už jsme zpátky doma a já pomalu začínám zpracovávat veškerý video i foto obsah, který jsme na našem dobrodružství pořídili. Na naší cestě na Filipíny jsme měli několikahodinový přestup v nejlidnatějším městě Číny, Šanghaji. Rozhodně se nám nechtělo sedět deset hodin na letišti a tak jsme si na imigračním vyplnili formulář pro 24-hodinové vízum, vystáli si menší frontu a už sháněli juany a jízdenku na Maglev, nejrychlejší vlak na světě, který nás dovezl kousek od centra tohoto města.


I když jsme byli nadšení, že celé naše dobrodružství konečně začíná a chtěli jsme z návštěvy Číny vymáčknout maximum, určitě se nedalo zapřít, že jsme díky časovému posunu naprosto přišli o noc a únava nás v průběhu dne docela doháněla. Co vše jsme stihli navštívit, ochutnat a zažít?


Jak už jsem vám psala v minulém článku s naším stručným itinerářem, ze všech našich destinací jsem se rozhodla připravit cestovatelské vlogy, které ale budou všechny v angličině. První z nich už můžete najít na mém Youtube a už se nemůžu dočkat, až vypustím ven všechny další!


Video najdete zde:

https://www.youtube.com/watch?v=ZUpNQZorfxo&t=9s


Zároveň bych se s vámi ráda podělila i o výběr fotek, které se na Instagram nevešly!



Fresh morning po noci beze spánku :D







Najednou jaké úsměvy, když má před sebou jídlo!



Pevně věřím, že se vám video bude líbit a já utíkám stříhat vlog číslo dva a to nádherný ostrov Boracay!

Papa, L.

247 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page